04.04.2018

ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ - БУДІВЕЛЬНІ ВИСТАВКИ INTER BUILD EXPO І KHARKIVBUILD & ENERGY

Для нас вже стало традицією розпочинати весняний сезон з презентації ТМ Soma Fix на масштабних українських виставках. В Україні березень ознаменувався двома великими будівельними виставками, в яких ми з радістю взяли участь. Адже це прекрасна можливість заявити про себе і про свій продукт, познайомитися з новими тенденціями в будівельній сфері і новими гравцями на ринку, а найважливіше - дати можливість українцям по достоїнству оцінити якість продукту, дізнатися про потреби покупця, виходячи з яких і вдосконалюється продукція Soma Fix .

З 20 по 23 березня в Києві проходила виставка Inter Build Expo, яка здивувала всіх відвідувачів своїми масштабами! Близько 500 компаній представляли власний продукт, серед такого широкого розмаїття будівельних матеріалів та інструментів гідно презентувала свій продукт і наша торгова марка SomaFix - неодноразовий лідер на ринку України, що підтверджено народної премією.

Познайомитися зі світовими та українськими новинками приходили професіонали різних сфер діяльності не тільки з України, а й із зарубіжних країн. За чотири дні виставки, Inter Build Expo відвідало понад 25 000 гостей! Відвідувачі стенду Soma Fix отримали професійну консультацію наших торгових представників, а також ознайомилися з виставковими екземплярами результатів тестування будівельної піни. Багато з подивом запитували: "І що це все з одного балона ?!". Така реакція, ще одне підтвердження того, що команда SomaFix рухається в правильному напрямку.

А ті, кому не вдалося побувати на київській виставці мали чудову нагоду ознайомитися з нашою продукцією на спеціалізованій виставці KharkivBUILD & ENERGY в Харкові. 115 компаній - учасники з 14 міст України, 5 000 відвідувачів і багато корисної інформації!

Виставковий сезон відкрито! Слідкуйте за нашими новинами, наступна виставка вже скоро!

Останні новини