17.03.2017

Sоma Fix на виставці "INTERTOOL Kiev 2017"

Sоma Fix на INTERTOOL Kiev 2017

З 1 по 3 березня в Києві проходила 18-а Міжнародна спеціалізована виставка «INTERTOOL Kiev 2017». Хотілося б відзначити, що це єдина в Україні Міжнародна виставка професійного інструменту і садової техніки. Основними тематичними напрямками виставки є:

  • Електро- та бензоінструмент
  • Продукція будівельної хімії
  • Ручний інструмент
  • Зварювальне обладнання
  • Садово-парковий інструмент та обладнання для ландшафтних робіт
  • Металообробний інструмент та обладнання

Щорічно виставку відвідують будівельні компанії, дилери, будівельні бригади, приватні забудовники з усіх регіонів України. Так само все частіше виставку відвідують зарубіжні гості.
Місце проведення виставки INTERTOOL Kiev вже кілька років поспіль залишається незмінним, і проходить в прекрасному місці - міжнародному виставковому центрі на лівому березі Києва, де проводяться більшість найбільших виставок різних напрямків і тематик.

Ми вже не перший рік з великим задоволенням беремо участь у цій виставці, представляючи продукцію будівельної хімії ТМ Soma Fix.

Вихід піни SomaFix перевірка

Всі три дні стенд ТМ Soma Fix, користувався великою популярністю серед відвідувачів і учасників виставки. Гості активно брали участь не тільки в якості глядачів, під час тестування продукту, але і самі пробували працювати продукцією ТМ Soma Fix. Видували піну в спеціально підготовлені дерев'яні рейки, які імітували монтажні отвори, кожен міг самостійно спробувати, наскільки плавно і легко виходить піна, відзначити високу адгезію, переконатися в тому, як з легкістю за кілька секунд можна заповнити шов, побачити, як рівномірно піна розширюється. Також протягом півгодини, після первинного застигання, вже можна було подивитися і оцінити структуру піни в застиглому вигляді. Були навіть гості влаштували справжній crash test пінобетонним блокам, які були попередньо склеєні за допомогою піни-клею ТМ Soma Fix, намагаючись відірвати їх один від одного, влаштовували падіння блоків з висоти людського зросту, але всі спроби були марні. Кожен міг переконатися у високій якості продукції ТМ Soma Fix.

Перевірка піни-клею Somafix

Виставка пройшла дуже активно, нам дуже приємно було знайомити відвідувачів і учасників виставки з нашим продуктом, були дуже раді бачити наших постійних партнерів і, звичайно ж, участь у виставці це завжди нові знайомства, які в майбутньому перетікають в плідну довгострокову співпрацю.

Останні новини