31.05.2019

ТМ Soma Fix на міжнародній виставці "Intertool-2019"

ТМ Soma Fix на міжнародній виставці "Intertool-2019"

Хочеться поділитися з Вами приємними враженнями, які залишилися після участі в Міжнародній виставці «Intertool-2019», яка пройшла з 14 по 17 травня в Києві. Ми були раді бачити величезну кількість гостей і шанувальників ТМ Soma Fix. У кожного відвідувача була можливість ознайомитися з асортиментом, почути відповіді на всі запитання й отримати консультацію від наших висококваліфікованих фахівців. А також, веселу атмосферу та гарний настрій нам забезпечив спеціально запрошений ведучий, який провів з нами 4 незабутніх дні.

Разом ми весело провели час!

На виставці всі бажаючі могли взяти участь у експерименті "Заповнити куб з OSB одним балоном піни Soma Fix", щоб переконатися в незаперечній якості нашого продукту.

І на цьому ми не зупинилися! Нами було влаштовано справжнє будівництво. Разом з фахівцями ми звели стіну з піноблоку, монтували вікна і двері за допомогою продукції Soma Fix, використовуючи високоякісний і надійний інструмент Dnipro-M. Хотілося б подякувати нашим Партнерам віконній компанії «Steko» і виробнику дверей компанії «Броньовик», завдяки яким, ми змогли показати справжню культуру монтажу.

Для тих кому не вдалося відвідати виставку та прийняти участь у нашому будівництві, ми пропонуємо подивитися відеоролик, який буде пізнавальним і корисним для Вас.

І звичайно ми не могли залишити наших гостей без подарунків. Кожен з відвідувачів міг стати учасником нашого розіграшу, для цього йому необхідно було біля нашого стенду заповнити невелику анкету і надати її нашому консультанту. Кожній анкеті було присвоєно порядковий номер, за яким і визначалися переможці. В якості подарунків були підготовлені такі набори:

  • 1 набір: 1 балон піни Soma Fix проф Mega 850 + Рукавички для електроінструменту Дніпро-М Comfort;
  • 2 набір: Це 1 балон піни Soma Fix Extra + Рулетка Дніпро-М Profit 5 m + Набір насадок (біт) Дніпро-М ACR 25 мм (7 шт);
  • 3 набір: Універсальний силікон Soma Fix 310 мл. білий + пістолет для силікону + Набір викруток Дніпро-М 6 шт.

За порядковим номером ми рандомно вибрали 15 переможців:

  1. 455 Кіпко Сергій Олександрович
  2. 467 Гуртовий Олексій
  3. 54 Маркович Олексій
  4. 114 Бойко Тарас
  5. 110 Заєць Віктор
  6. 146 Бушняк Олександр Ігорович
  7. 178 Кравченко Е.А.
  8. 118 Діденко Дмитро Іванович
  9. 126 Підгородецький Дмитро
  10. 166 Гудим Сергій
  11. 18 Чеснівський Василь Володимирович
  12. 463 Кава Михайло Володимирович
  13. 66 Піндічук Сергій Павлович
  14. 479 Приходько Сергій
  15. 034 Аркадій

Вітаємо переможців! Подробиці розіграшу, бажаючі можуть подивитися в нашому відеоролику.

Ми були раді зустрічі з Вами на Міжнародній виставці «Intertool-2019». З нетерпінням чекаємо наступного заходу, адже їх попереду ще дуже багато. Залишайтеся з нами, і Ви точно не пошкодуєте.

Останні новини