07.08.2018

Інновація в технології миттєвого склеювання - КЛЕЙ АКТИВАТОР SOMA FIX

В даний час ринок будівельної хімії може запропонувати нам, крім традиційних кріпильних матеріалів, різноманітну кількість клеючих сумішей. Через те, що характеристики їх не поступаються звичайним матеріалами, а технологія використання проста, вони все частіше використовуються в монтажно-будівельних роботах.

Розробники продукції Soma Fix постійно вдосконалюють і покращують технічні характеристики і якість свого товару. Саме тому з'явилася новинка - універсальний однокомпонентний монтажний клей швидкого схоплювання.

Застосовується при склеюванні практично будь-яких відомих будівельних матеріалів і відмінно фіксує деталі з масивної деревини, МДФ, ДСП, ЛДСП, фанери, гуми, ПВХ та інших синтетичних матеріалів.

Використовується для моментального склеювання великих за площею поверхонь: бордюрів, профільних з'єднань, накладок. Крім того, буде незамінним при складанні меблів. Може склеювати різні за властивостями матеріали і поверхні (наприклад, скло до дерева, гуму до металу, пластмасу до ДСП, і т.п.).

Завдяки своїй густоті клей-гель не розтікається і може бути використаний при роботі з вертикальними поверхнями, в тому числі і для склеювання над головою. Клей прозорий, тому не залишає слідів. Можна використовувати при низьких температурах (до -15 ° C), а час склеювання не перевищує 10 секунд.

Якщо ви цінуєте якість, простоту у використанні і прагнете до високої результативності в роботі, то цей продукт саме для Вас.

Останні новини