06.11.2018

Будівельна піна Soma Fix: вибір мільйонів українців третій рік поспіль

Будівельна піна Soma Fix: вибір мільйонів українців третій рік поспіль

Українська народна премія являє собою унікальний проект Всеукраїнського масштабу, головною метою якого є визначення найкращих послуг і товарів серед усіх запропонованих на ринку України. Визначення лідера в кожній номінації відбувається за допомогою складного голосування на основі переваг українських споживачів.

Soma Fix - знову найкращі

Завдяки вибору тисяч українців Бренд Soma Fix третій рік поспіль стає переможцем премії в номінації «Будівельна піна-2018». Вперше отримавши цю престижну нагороду в 2016 році, ТМ Soma Fix прагнула робити свій продукт тільки краще, що дозволило отримати визнання багатьох українців в наступні роки. Це дозволяє говорити про виняткову якість наданої продукції і про високий ступінь довіри споживачів.

В асортимент продукції Soma Fix входить не тільки будівельна піна, але також великий вибір герметиків, будівельного клею, силікону, рідких цвяхів і очищувачів.

Дякуємо за довіру!

Ми дякуємо кожному з Вас за вибір на користь нашого Бренда. Це свідчить про правильний вектор нашого розвитку і гарантує подальше удосконалення і розширення лінійки продукції.

Останні новини