20.06.2018

Soma Fix прийняла участь в Intertool Kyiv

Наймасштабніша виставка інструменту та будівельних матеріалів “Intertool Kyiv” відбулася! 4 дні гудів Міжнародний виставковий центр міста Києва. Зона нашого бренду Soma Fix прийняла тисячі відвідувачів, які охоче тестували монтажну піну, розпитували та цікавились її особливостями.

Біло-зелений стенд знаходився на вулиці - адже в приміщенні неможливо показати всі переваги піни. Лише за допомогою тесту, порівнявши видув піни з одного балону, можна переконатись в тому, що ТМ Soma Fix вказує чесний об’єм, на відміну від більшості виробників. Для цього застосовувався метод тестування FEICA, розроблений європейською асоціацією герметиків і клеїв. Суть тесту полягає в видуві піни в куб об’ємом 64 літри. Це найоб’єктивніший метод перевірки виходу піни з одного балону.

Цікавим для гостей стало випробування піни-клею: кріпили пінополістерол до піноблоків. Адже саме таким чином утеплюють фасад. Як результат клей витримав всі навантаження і показав найкращі адгезійні властивості.

Наші консультанти допомогли кожному розібратись який продукт підходить саме йому, як його правильно застосовувати та чому саме Soma Fix - це найкраща будівельна хімія в Українї. І аргументація переваг настільки раціональна та проста, що буквально говорить сама за себе - Soma Fix - кращий вибір для будь-яких задач.

Останні новини