03.10.2020

ТМ Soma Fix на саміті Ліги Майстрів 2020

ТМ Soma Fix на саміті Ліги Майстрів 2020

3-4 жовтня в Києві на Арт-причалі проходив щорічний саміт Ліги Майстрів, в якому брала участь наша команда!

Учасники заходу мали можливість ознайомитися з нашою продукцією, спробувати її в роботі у спеціально облаштованій зоні, обмінятися досвідом, поділитися знаннями. У тест-зоні були продемонстровані деякі позиції з асортименту Soma Fix. За їх допомогою ми мали можливість спробувати побудувати будинок. Таким чином, ми намагалися показати економічність та практичність використання піни та піни-клею у більших масштабах. Дуже зацікавило гостей тестування клею-активатору. Воно проходило з використанням дерев’яних брусків, які потрібно було розірвати будь-яким методом після склеювання.

За допомогою наочної демонстрації кожен з гостей заходу мав можливість переконатися у надійності продукту і приєднатися до прихильників ТМ Soma Fix, які обирають нас вже не перший рік. Про це свідчать результати конкурсу «Українська народна премія», де ми традиційно перемагаємо у номінації «Будівельна піна року».

Разом з колегами, професіоналами своєї справи, ми змогли не тільки продуктивно провести ці вихідні, а й розділити робочу атмосферу з людьми, які люблять свою справу. Наша команда із задоволенням відповідала на Ваші запитання, демонструвала асортимент і алгоритм роботи з продуктом Soma Fix. 

Ми хочемо щиро подякувати всім учасникам, які взяли активну участь у нашій тест-зоні, а також усіх, хто залишав відгук про наш продукт і провів з нами цей час.

З нетерпінням чекаємо наступної нашої зустрічі. Залишайтеся з нами, бережіть себе та своїх рідних!

Останні новини