28.11.2017

Поїздка на завод Soma Kimya

Новина про відвідування заводу Soma Kimya

22-25 листопада відбулася робоча поїздка співробітників компанії КТ Україна на один з найбільших заводів з виробництва будівельної хімії в Стамбулі - завод Soma Kimya.

Зустріч традиційно розпочалася з презентації самої компанії, історії створення та розвитку. Після пройшла екскурсія по території заводу. Нам вдалося побачити повний цикл виробництва продукції ТМ Soma Fix. Сучасне обладнання з десятками виробничих ліній, контрольованих фахівцями, які вже не один рік допомагають створювати продукцію найвищої якості. Керівництво заводу ретельно підходить до всіх етапів виробництва, приділяючи увагу до кожної, навіть найдрібнішої, деталі.

Силікон на заводі Soma Kimya

Величезні складські площі від підлоги до стелі заповнені готовою продукцією, яка експортується в більш, ніж 50 країн світу.

Склад готової продукції

Сировина для виробництва продукції ТМ Soma Fix закуповується на кращих європейських фабриках, після чого проходить перевірку в лабораторії заводу, оснащеної найсучаснішим європейським обладнанням. Контроль якості здійснюється як на початковому етапі виробництва, так і вже готовий продукт підлягає кількох етапів контролю якості. Нам вдалося спостерігати різні методи тестування готового продукту на предмет відповідності заявленим стандартам і нормам. Варто відзначити, що це був не тільки дуже пізнавальний, але і дуже захоплюючий процес.

Презентація продукту

В рамках навчальної програми, нам вдалося виступати не тільки в якості спостерігачів, а й отримати практичний досвід роботи з продуктом. Було проведено майстер клас, одним з кращих фахівців заводу Ilami Deliorman. Дуже порадував той факт, що наші фахівці також показали високі результати, практикуючи видув піни за методом FEICA, за що і були нагороджені почесними грамотами від керівництва компанії.

Нагородження учасників екскурсії

Після активної навчальної програми нам пощастило побувати з екскурсією в культурному центрі Стамбула. На власні очі побачити один з найвидатніших зразків світової культури - Блакитну мечеть, першу за значенням мечеть Стамбула і відвідати храм Святої Софії.

Відвідування храму Святої Софії

У висновку хочеться відзначити, що в рамках даної навчальної поїздки всім учасникам вдалося підвищити свої теоретичні та практичні навички і зарядитися масою позитивних емоцій!

Останні новини